19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kara, polis teşkilatını kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Milletvekili Hasan Kara, emniyet personelinin 163 yıldan beri vatandaşın huzurunu, barışını sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.

Kara, Emniyet teşkilatının kuruluşunun 163. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan polis teşkilatının, günümüze kadar büyük başarıları imza attığını belirtti.

Kara, "Emniyet mensupları gece gündüz demeden çalışmaktadır. Polislerimiz dünyanın son teknolojisini kullanmaya başladı. Suçludan delile değil delilden suçlulara ulaşmaktadır. Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde olduğu gibi bilgi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanan polislerimiz yaptıkları iyi çalışmalar nedeniyle halkımızın takdirini toplamaktadır. Emniyet Teşkilatı, ülkemizin yaşadığı sıkıntılı dönemlerde görevini hep başarılı bir şekilde yürütmenin gayreti içinde olmuştur" dedi.

Polisin hayatını ortaya koyarak vatanın bölünmez bütünlüğü için verdiği mücadelenin takdire şayan olduğunu kaydeden Kara, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Toplumlar, huzur ve güven ortamı olmadan sağlıklı bir yapı oluşturamazlar. Bunun için huzur, barış, hoşgörü lazımdır. Emniyet çalışanlarının zor koşullarda çalıştığını biliyoruz. Hayat standartlarının iyileştirilmesi için her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Gelişen ve değişen, sürekli yenilikler içerisinde bulunan polislerimiz, insan hakları ve örgütlenme özgürlüğü gibi alanlarda meydana gelen yeni açılımlar tabi ki bazı sorunları da beraberinde getirmektedir.

Emniyet teşkilatımızın çalışmalarını ne kadar hassas ve fedakarlık ile yaptığı tüm kamuoyumuzca zaten bilinmektedir. Polis teşkilatımızın verdiği şehitler toplumumuzun hep kalbinde yaşamaktadır. Ülkemizin daha güzel, mutlu ve ileriye taşınmasında güvenli ve huzur ortamı sağlanmasında polisin göstereceği çabalara teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatının 163. yılını kutluyorum."

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 12:42:51
Güncelleme :7 Nisan 2008 Pazartesi 12:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?