25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Karahocagil, ÇATOM'u ziyaret etti

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) Ekrem Çetin Şubesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil başkanlığındaki heyet ÇATOM Ekrem Çetin Şubesi'ni ziyaret etti. Kursiyerlerin çalışmalarını yerinde denetleyen Karahocagil, ÇATOM Ekrem Çetin Şubesi Sorumlusu Nigar Çerkezoğlu'dan bilgi aldı. Nigar Çerkezoğlu, şu zamana kadar yaptıkları ve yeni dönemde yapacakları çalışma ile Kadınlara Meslek Edindirme Kursları'na daha çok ağırlık vereceklerini belirtti.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil başkanlığındaki heyete bir yemek verildi. Yemekte, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Ahmet Özçil ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Kahraman Ünler, "Benim de bir işim var" projesi hakkında GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil'e bilgi vererek destek istediler.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil'in ÇATOM ziyaretine GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yardımcısı Hasan Kılınç, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz, İŞKUR Müdürü Ahmet Özçil ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Kahraman Ünler eşlik etti.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 17:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?