25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Kesob Emlak Bankasının yerini alıyor

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis milletvekili Hasan Kara, esnaf odalarının bir binada toplanmasının önemli olduğunu söyledi.

Kilis Esnaf Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Hasan Büyükköşker, Kasaplar ve Kebapçılar Odası Başkanı Şevket Memiler, Fırıncılar Odası Başkanı Ömer Sevengül, Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu üyesi Şerif Albaydın, yeni hizmet binasının devri için Kilis milletvekili Hasan Kara'yı ziyaret etti.

KESOB Başkanı Hasan Büyükköşker, eski Emlak Bankası'nın yerini KESOB olarak satın almak istediklerini, Ziraat Bankası ile aralarında az bir fiyat farkı kaldığını belirterek, "Bu konuda milletvekilimizden yardım talep ediyoruz" dedi.

Kilis milletvekili Hasan Kara, Ziraat Bankası Genel Müdürü Akın Çağlar'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Ziraat Bankası Genel Müdürü Akın Çağlar, eski Emlak Bankası'nın yerinin fiyatının belirlenmesi için eksper gönderecek. Eğer bu bina KESOB'a devredilirse Kilis'te bulunan 15 oda aynı hizmet binasında faaliyet verecek. Böylece esnafımız odalarda işi olduğu zaman kısa sürede halletmiş olacak. Her zaman Kilisli esnafın emrindeyiz. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Akın Çağlar, Kilis heyeti ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 12:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?