26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

KESOB üyeleri kan verdi

KİLİS'TE

Kilis Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kan ver Hayat Kurtar" kampanyasına Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) katıldı.

KESOB Başkanı Şevket Memiler, Fırıncılar Odası Başkanı Ömer Sevengül, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Arslan, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Kepekçi, Odalar Birliği'nde çalışan personel ile esnaflar katıldı. KESOB Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Zeynep Erdem, önceki yıllarda başlatılan Kan Ver Hayat Kurtar kampanyasının sürdüğünü belirterek", "Kan ve Hayat Kurtar" kampanyasına kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin kan vermeye çağırıyorum. Kilis halkı, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin geçmişten beri bize büyük destek veriyorlar" dedi.

KESOB Başkanı Şevket Memiler kan ver hayat kurtar kampanyasına Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak destek verdiklerini belirterek, "Kan bir gün herkese lazım olabilir. Doktorlar, kan vermenin faydalı olduğunu söylüyor. Unutulmaması gerekir ki bir gün kan bize veya yakınımıza da gerekebilir. Bu nedenle Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve odalar olarak esnaf ve sanatkarları ile Kilis halkını kan vermeye çağırıyoruz" dedi.

KİLİS'TE
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 11:25:05
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 16:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?