26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Keyifli ofis açılışı

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilciliği törenle açıldı.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kilis İl Temsilciliği'nin bulunduğu Belediye Pasajı'nda açılış töreni düzenlendi. Oda üyelerinin katıldığı törende konuşan TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Erdoğan Avcı, Kilis'te ziraat mühendislerinin bir araya gelmesi için bir ofis kiraladıklarını söyledi. Avcı, "Daha önce oda olarak bir yerimiz yoktu. Arkadaşlarımız ile toplanarak ofis kiralamaya karar verdik. Odamız günün mesai saatleri içerisinde ve mesai saatleri dışında da açık olacak.

Gönlümüz daha büyük bir ofis kiralamaktı. Şartlarımız şimdilik burayı tutmaya yetti. İlerleyen zaman içerisinde daha geniş mekanlar kiralamak istiyoruz. Ofis tutmamızdaki neden arkadaşlarımız ile mesai saatleri dışında bir araya gelerek, hem sohbet etmek hem de sorunların çözüm noktalarını bulmaktır. Buranın açılmasında tüm üye arkadaşlarımızın katkıları olmuştur. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Avcı tarafından ofisin açılış kurdelesi kesildi. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği'ne bağlı üyeler, açılış sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 18:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?