24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Kilis: Akpınar Mesire yeri sezona hazırlanıyor

Kilis Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte piknikçilerin vazgeçilmezleri arasında bulunan Akpınar Mesire yerinin de güzelleştirme ve temizlik çalışmalarına başlandı.

Kilis Belediye Başkanı M.Abdi BULUT, "Amacımız Kilis’ in tarihi güzelliklerine hem sahip çıkmak hem de piknikçilerimizin daha temiz ortamlarda pikniklerini yaparak, haftanın yorgunluğunu, stersini atmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Türkülere konu olan Akpınar’ ı daha temiz ve doğal güzelliğini gözler önüne serebilmek için yaptıklarını anlatan Bulut, şöyle devam etti:

Tuvaletlerin taşması sonucu etrafı pislik içinde, pis kokular yayan, sifonları çalışmayan, kurumuş dalları budanmayan, dikeç taşları olmayan, çöp varilleri yetersiz çöpleri yerlerde olan, ağaçlandırmak için açılan refüjlerin toprağı olmayan, oturacak bankları bulunmayan, çocuk bahçesinin oyuncakları kırık olan bir Akpınar benim vatandaşlarım bunlara layık değildir, benim halkım her şeyin en iyisini en güzeline layıktır. İşte bunun için belediyemiz bünyesinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri büyük bir özveri ile temizlik ve bakım çalışması başlatarak vatandaşlarımızın istifadesine sunulacaktır"

Orhan Koşak-KENTHABER/KİLİS
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 13:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?