26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kilis Belediye'nin patronu Vanlı

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kilis Belediyespor'da teknik direktörlüğe Can Vanlı getirildi.

Kulüp Başkanı Hüsmettin Nünükoğlu, Can Vanlı ile başarı olacaklarına inandığını belirterek, "Hocamız tecrübeli bir teknik adam. Milli Takım antrenörlüğü yapmış, birçok üst düzey takım çalıştırmış, yurtdışında görev almış, kariyeri başarılarla dolu bir teknik adam. İnşallah ikinci yarıda başarılı olarak, ligde kalmayı planlıyoruz. Ara transferde hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapacağız. DİSKİspor'dan Selçuk Arslan, Karspor'dan Hüseyin Bak ve Diyarbakırspor'dan Hakan Bayır ile anlaştık.
Transferlerimiz sürecek" diye konuştu.

Teknik Direktör Can Vanlı ise, zor bir dönemde takımın başına geldiğini belirterek, "Ara transfer döneminde kadromuza takviye yapacağız. Eksik mevkilere transfer yapacağız. Amacımız bu sezon ligde kalarak, önümüzdeki yıl iyi bir ekip kurmak. Kilis Belediyespor'a başarılı olmak için geldim" dedi.
Teknik Direktör Can Vanlı'nın yardımcılıklarını Hasan Atalay, Mustafa Akkiprik'in yapacağı, kaleci antrenörlüğüne ise İlhami Gezici'nin getirildiği bildirildi.
Teknik Direktör Can Vanlı, 2002 Dünya Şampiyonası'nda eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ekibinde görev yapmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 16:49:16
Güncelleme :18 Ocak 2009 Pazar 21:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan şahin IP: 84.62.212.xxx Tarih : 27.01.2009 17:27:51

merhaba sevgili kilisliler ben eski bir kilis sporlu futbolcuyum kilisi böyle ligin dibinde görmek beni çok üzdü umarım kilis sporumuzu bu durumdan kurtarırsınız yeni hocamızada başarılar diliyorum sevgilerimle