25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Kilis cadde ve sokakları, günün 20 saati temizleniyor

Kilis Belediyesi, Belediye Başkanı M.Abdi BULUT’un göreve gelir gelmez ilk icraatı, Kilis’in sokak ve caddelerinde temizlik savaşı başlatmak oldu.

Kilis’in çiçeği burnunda Belediye Başkanı M. Abdi Bulut, Kilis cadde ve sokaklarında, 7 traktör ve 5 sıkıştırmalı çöp kamyonuyla başlattığı temizlik seferberliği için "Memleketin gelişmişliği, temizliğinden belli olur" ilkesi ile yola çıktıklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

"İçerisinde yaşadığımız güzel şehrimiz, Kilis’in daha yaşanılır bir yerleşim yeri olması için Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce Cadde ve Sokaklarımızın (Sadece gece saat 01:00 ile 05:00 arası ) hariç temizliğinin yapıldığı caddelerin, sokakların süpürüldüğü, toplam 7 traktör ve 5 sıkıştırmalı çöp kamyonuyla hizmet vermeye devam etmektedir. Memleketlerin gelişmişliği temizliğinden belli olur ilkesinin doğruluğuna inanarak, halkımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını çöplerini çöp poşetleri ile birlikte çöp varillerine bırakmalarını istiyorum. Kilis genelinde şu anda 50 Konteyner, 300 tane de çöp varili bulunmaktadır. Daha temiz ve yaşanılabilir bir Kilis için ’Temizliğin ilk şartı önce kirletmemektir’"

Orhan Koşak-KENTHABER/KİLİS
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 14:56:50
Güncelleme :19 Mayıs 2004 Çarşamba 11:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?