26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kilis heyeti tarım fuarından döndü

KİLİS HEYETİ TARIM FUARINDAN DÖNDÜ

Kilis Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, 1-4 Nisan tarihleri arasında Malatya'da düzenlenen Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarından döndüklerini söyledi.

Çelik yaptığı açıklamada, Vali Turhan Ayvaz'ın destekleri ile Kilis tarımsal ürünlerinin tanıtımı için Malatya'daki fuarda stant açtıklarını belirtti.

Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, "Açtığımız standı başta Malatya Valisi, Belediye Başkanı ve Malatya Ziraat Odası Başkanı ve çok sayıda insan ziyaret etti, ürünlerimizi yöre halkına ve çevre illerden gelen insanlara tanıtma şansı bulduk. Ürünlerimizi onlara pazarlayıp ilimizin tarıma dayalı sanayisine ve çiftçilerimize yeni pazar imkanları sağladık. Kilis Ziraat Odası Başkanlığı olarak fuara katılımımızdan dolayı Malatya Fuarcılık tarafından plaketle ödüllendirildik. Bize destek veren sayın valimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki düzenlenecek olan fuarların çoğunda stant açarak Kilis'i tanıtmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi diliyorum" dedi.

KİLİS HEYETİ TARIM FUARINDAN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:46:03
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 00:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?