25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Kilis şantiyeye döndü

Kilis Belediyesi 28 Mart Yerel Seçimlerinden sonra yaptığı icraatlarıyla göz doldururken, şehrin dört bir yanının büyük bir şantiyeyi andırdığı, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği bildiriliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut şunları söyledi; Bizler göreve geldiğimiz 28 Mart Yerel seçimlerinden sonra Kilis’in el atılmamış tüm sorunlarını sıralamaya alarak çalışmalarımıza başlamıştık, şimdi görüyoruz ki üstesinden gelinemeyecek hiçbir sorun yoktur, yeter ki ilkeli, dürüst ve azimle, şevkle çalışılsın. Kilis’in temizliğinden, asfaltına, su sorunundan, kanalizasyonuna, zabıtasından, itfaiyesine, otogarı, soğuk hava deposu, sebze hali, göl restorantı, havuz başı dinlenme tesisleri, parkları aklımıza gelen bütün birimleri yenileyerek organize çalışmayla güzel hizmetler yapmaya başladık.

Bu icraatlarımızın bir parçası olan Vatan Caddesi, Cumhuriyet caddesi üzerinde yapılan yapay şelâle ve yeniden tanzim edilen Belediye Meclis toplantı salonumuzun açılışının yapılacağını müjdeliyorum. Kilis Milletvekilleri Sayın Hasan KARA ve Veli KAYA’ nın da katılacağı açılışa Kilis’te bulunan tüm Kamu ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Dairemiz Müdürlerinin katılacağı açılışların, memleketimize daha nice hayırlı hizmetlerin yapılmasını diliyor, Kilis halkının her şeyin en iyi, en güzeline layık olduğunu belirtiyorum.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 17:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?