25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Kilis'in 3. sayfa gündemi

Kilis'te, Kurban Bayramı tatili sırasında meydana gelen 7 ayrı trafik kazasında 15 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, M.A. yönetimindeki 79 AR 438 plakalı otomobil ile H.A. yönetimindeki 27 F 6610 plakalı otomobilin Öncüpınar Mahallesi'nde çarpışması sonucu meydana gelen kazada A.A., Z.A., S.S., M.K. ile B.K. yaralandı. 

D.Ö. yönetimindeki 79 AP 167 plakalı motosiklet ile A.M.Ç. yönetimindeki 79 AH 176 plakalı motosikletin Doğan Güreş Paşa Mahallesi İnönü Bulvarı Kapalı Spor Salonu civarında çarpışması sonucunda motosiklet sürücüleri D.Ö., A.M.Ç. ile motosiklette yolcu olarak bulunan B.H.Ç. yaralandı. 

G.Ç. yönetimindeki 35 EA 954 plakalı motosiklet Mercidabık Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 5 yaşındaki K.Ş'ye çarptı. Yakınları tarafından Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan K.Ş. Beyin Cerrahi Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ali Metin Dirim Tekin Caddesi, üzerinde yürüyen F.A. ile O.K. plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Yaralılar, Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, 2 kişiye çarparak kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. 

Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada ise D.F. yönetimindeki 79 AR 280 plakalı otomobil ile M.N.K idaresindeki 79 AS 139 plakalı otomobil ve M.T.K.'nin kullandığı 79 AS 038 plakalı otomobillerin birbirine çarpması sonucu D.F., M.N.K. ile M.T.K. adlı otomobil sürücüleri yaralandı. 

Son olarak E.K. yönetimindeki 79 AH 142 plakalı otomobil geri geri giderken , F.T. isimli şahsa arkadan çarptı. 7 ayrı kazada yaralanan 15 kişi Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- KİLİS'TE PARK HALİNDE 2 MOTOSİKLET ÇALINDI 

Kilis'te, park halindeki 2 motosiklet çalındı.
Edinilen bilgiye göre, N.T. kendisine ait 79 AS 498 plakalı motosikletini Yeni Mahalle, Karabaş Sokak, 42 sayılı ikametin önüne park etti. Bir süre sonra motosikletinin yanına gelen N.T. motosikletinin yerinde olmadığını fark etmesi üzerine hemen polise bildirdi. Polis çalınan motosikletin bulunması için soruşturma başlattı. İkinci motosiklet hırsızlığında ise H.A. kendisine ait 79 AF 559 plaka sayılı motosikletini Cumhuriyet Caddesi, Renk pasajı önüne park etti. Bir süre sonra iş yerinden çıkarak eve gitmek istediğinde motosikletinin yerinde olmaması üzerine hemen 155 imdat telefonunu arayarak bildirdi. Polislerin yaptığı araştırma sonucu çalınan motosiklet Yedi Aralık Mahallesi, Halit Efendi Sokak üzerinde sağlam ve çalışır vaziyette bulunarak, H.A.'ya teslim edildi.

- BAŞKASINA AİT YEŞİL KART İLE ÇOCUĞUNU TEDAVİ ETTİRİRKEN YAKALANDI

Kilis'te, bir kişi 7 aylık çocuğunu başkasına ait yeşil kart ile tedavi ettirmek isterken yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, M.G. eşi H.G. ile birlikte 7 aylık çocuğu A.G.'yi Kilis Devlet Hastanesi'ne muayene ettirmek için geldi. Doktorların şüphelenmesi üzerine yapılan araştırmada yeşil kartın bir başkasına ait olduğu belirlendi. M.G. eşi H.G. hakkında işlem yapılması için Cumhuriyet Savcılığı'na bildirildi. İfadeleri alınan anne baba tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Kilis'te, bir kişi tartıştığı arkadaşını göğsünden bıçakladı.
Edinilen bilgiye göre, R.K. (18) ile arkadaşı B.K. (18), Ahmet Rasim Caddesi'nde karşılaştı. Bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan iki arkadaştan B.K. elindeki bıçakla R.K.'yi göğüs ve sırt kısmından yaraladı. R.K. Kilis Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan muayene sonucunda hayati tehlike kaydı ile Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine sevk edildi. B.K. ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 15:55:26
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 16:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?