18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Kilis'te elektrik kesintileri

Kilis'te, aralıklarla yaşanan elektrik kesintisi tepkilere neden oldu. 

Elektrik tellerinin yerlere düşmesi ve trafoda yaşanan arızalar sebebiyle şehir merkezi ile ilçe ve köylerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Öncüpınar Sınır Kapısı'nda elektrik kesintisi sebebiyle Suriye ve Türkiye'ye giriş çıkış yapmak isteyen vatandaşlar saatlerce gümrük kapısında beklemek zorunda kaldı. Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü'nde bulunan jeneratörün de arızalı olmasından dolayı sıkıntı yaşandı. 

Vatandaşlar, elektrik kesintisi sebebiyle perişan olduklarını belirtti. Vatandaşlar, “Soğuk kış günlerinde elektrik kesildiğinde, elektrikli ısınma sistemleri devre dışı kalıyor. Elektrikli soba, klima ve benzeri ısınma sistemleri çalışmıyor. Son günlerde sürekli elektrik kesintisi yaşanıyor. Yaşanan elektrik kesintileri sebebiyle de bilgisayar ve teknolojik eşyalar zarar görüyor. TEDAŞ yetkililerini daha duyarlı olmaya çağırıyoruz” dediler.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 15:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismet bulut IP: 88.232.143.xxx Tarih : 7.02.2007 22:05:27
haberde kesintilerin sebebi açıklanmamış haber başlığındaki açıklamada sayılamayacak gerekçe tatmin etmez bu yıl kesintiler neden arttı her yıl neden teller kopmuyordu haber başlığında ki gerekçe bahane deyilse gerekçeye bir izah gerekirdi tedaşın bu bilgilendirmeyi kilizin haber sitesinde kendisinin yayınlatması gerekirdi bu ince yada ufak tefek sayılan huslar dikatlı iyi yönetilen kurumlarda gözardıedilemez