25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Kilis'te MOBESE çalışmaları

Kilis'te, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulması için alan çalışması başlatıldı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi gereği başlatılan MOBESE çalışmaları kapsamında kent genelinde alan çalışması sürdürülüyor.

Kilis İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından bir süreden beri başlatılan MOBESE çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü belirterek, "Kilis'in, huzur ve güvenliğinin en iyi şekilde sağlanabilmesi amacıyla il merkezinin değişik bölgelerine MOBESE sistemi kuracağız. MOBESE sisteminin suçun önlenmesi, suçlunun yakalanması konusunda büyük başarı sağlayacağını düşünüyorum. İlk planda 67 kamera konulması planlanmıştı. Alan çalışmaları neticesinde 37 kameraya düşürüldü. MOBESE çalışması tamamlandığı zaman büyük bir sorun da çözülmüş olacak. MOBESE çalışmalarını Koruma Şube Müdürü Hasan Hüseyin Akpulat ile Karataş Polis Merkezi Amiri Komiser Mehmet Emin Tekin koordine ediyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 18:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet arpak IP: 88.239.151.xxx Tarih : 3.08.2008 21:48:44

öncelikle slm emniyet müdürümüz sülayman nuri özhan a cok teşekür ederım böyle bi çalışma başlattıgı için düne kadar kilis cok iyidi şimdi hirsızlar doldu motor lu ğenç ler polis memurlarımızın üzerıne motor sürmeye başladı cok iyi bi düşünçe ben bir milliyetci olacak cok üzülüyorum kilisi mızın halıne 28 yıldan buyana kilis teydım 3 aydır istanbul dayım çunkü yaşanamaz bi ghale geldı şimdi iyi olacak işallah öncelikle emniyet müdürümüze ve çalışmayı devam ettıren kışılere cok slm