26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kilis'teki okullara ortapedik sıra

KİLİS'TEKİ OKULLARA ORTAPEDİK SIRA

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, okullardaki sıra, masa ve yazı tahtasının bir plan çerçevesinde değiştirildiğini söyledi.

Akkurt, Kilis Valisi Turhan Ayvaz'ın talimatı ile okullara ortopedik sıraların konulması için çalışma başlattıklarını belirterek, "Bu uygulamayı Mehmet Sanlı Sağlık Meslek Lisesi'nde başlattık. Eski sıralar çocuklarımızın gelişimini engelliyordu. Mehmet Sanlı Sağlık Meslek Lisesi'nde uygulamaya konan ortopedik sıralar, masalar ve yeni yazı tahtası ile eğitime başladı. Bir plan çerçevesinde yerel imkanlar ile iş adamlarımızın desteği ile tüm okulların sıra, masa ve yazı tahtalarını değiştirmek istiyoruz.

Öğrenciler bizim her şeyimiz. Eğitime yapılan yatırım hiç bir zaman boşa gitmez. Bu nedenle öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim alması için fiziki anlamda da değişikliklere ihtiyacımız var. Bu nedenle bir plan çerçevesinde ortopedik sıralar ile eski sıralarımızı değiştireceğiz. Bu konuda iş adamlarımıza büyük görev düşüyor. Yerel imkanlarımızı da kullanacağız. Yeni sıralarda öğrencilerimiz oturdukları zaman rahat ediyor. Derslerine daha güzel konsantre oluyorlar. Öğrencilerimize güzel imkanlar sunulduğu zaman, son teknolojiyi kullandıkları zaman başaralı olmamaları mümkün değil, eğitimde her zaman çıtayı bir üste çıkarmak için çalışıyoruz" dedi.

KİLİS'TEKİ OKULLARA ORTAPEDİK SIRA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 15:33:02
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 17:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?