19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kilit taşı çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi tarafından ana cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla sürdüren kilit taşı döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, belediye tarafından çift yol olarak projesi hazırlanan İslahiye yolu diye bilinen Ali Metin Dirimtekin Caddesi, Doğan Güreş Paşa Bulvarı'nın eski asfaltlarının kazınarak kilit taşı ile döşeme çalışmasına başlandığını belirtti. Bulut, "Adnan Menderes Parkı önünden Öğretmen Okulu kavşağına kadar tamamlanan çalışmalar, Kilis 7 Aralık Üniversitesi önüne doğru devam ediyor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Kilis'te başlatmış olduğumuz kilit taşı döşeme çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekleyerek devam ediyoruz. Şehrimizin alt yapısına ve vitrinine verdiğimiz önem doğrultusunda yapılamaz denen hizmetleri layığı ile yerine getirdiğimiz inancındayız. Hizmetlerin Kilis'in farklı bölgelerinde bir arada yürüterek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bunlardan bir tanesi de İslahiye yolu olarak bilinen Ali Metin Dirimtekin Caddesi ve devamında Doğan Güreş Paşa Bulvarı'nın kilit taşı ile döşenmesi için mühendislerimiz bu yolun çift yol olarak projelerini hazırlamış ve 34 bin metrekare kilit taşı bin 750 metre refüj 11 bin metrekare kaldırım olarak yapılmasına karar verilerek uygulamaya başlanılmıştır. Kısa süre içerisinde de Adnan Menderes Parkı önünden Öğretmen Okulu kavşağına kadar olan bölümü tamamlanırken, Öğretmen Okulu kavşağından da çalışmalara ara verilmeden kazı ve dolgu işlemlerine başlanılarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi'ne doğru kilit taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 15:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan mestanoglu IP: 81.214.185.xxx Tarih : 16.10.2008 15:06:01

dösenmis de ama düzenleme yanliş örnegin akan yagmurun kimi yerlerde göllenip kalıyo bide bi yer basık bi yer yüksek oluyo dösenen yollar agır vasıtalı araçların geçmesi için iyi bir güzergah digil çinkü bir kepçe geçse yerde hasar oluyo buda mali yönden büyük katıp