25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

KÜSEM'den Halep gezisi

KÜSEM'DEN EĞİTİM VE HALEP GEZİSİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM) eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

KÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Ekşi; Karataş Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde verilen eğitimin amacının, Türkiye'deki akademisyenlerin ve akademisyen olmayı hedefleyenlerin, eğitim-öğretim formasyonu konusundaki bilgilerini artırmak ve uygulamaları paylaşmak olduğunu söyledi.

Gerçekleştirilen eğitimde, öğrenme ilkeleri ve yöntemleri, ders anlatma teknikleri, sınıf yönetimi, bilimsel araştırma yöntemleri derslerin konu başlıklarını oluşturdu. Türkiye'nin farklı üniversite ve eğitim kurumlarından gelen, 40'a yakın öğretim üyesi, öğretim elemanı ve araştırmacıların katıldığı Akademisyen Okulu Eğitim Programı sonunda, katılımcılara Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer tarafından katılım belgeleri verildi. Katılımcılar, belge dağıtım töreninden sonra

programlarına Halep gezisi ile devam ettiler.

Diğer taraftan Halep gezisi için Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'nda işlemlerini yaptıran heyet, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'la karşılaştı ve ayaküstü sohbet etme imkanı buldu. Özcan'da yapılan etkinlikten dolayı KÜSEM'i kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

KÜSEM'DEN EĞİTİM VE HALEP GEZİSİ
KÜSEM'DEN EĞİTİM VE HALEP GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 12:18:02
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 19:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?