25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Liselilerden resim sergisi

Kilis Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri resim sergisi açtı.

Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Okul Müdürü Mehmet Yavuz Yedilioğlu, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, öğrencilerin sanatsal resim çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, "Bir yıl boyunca yoğun geçen eğitim-öğretim sonrası öğrencilerin yağlı boya ile böyle güzel bir resim sergisi açmaları bizleri çok memnun etti. Gerçekten öğrencilerimizin boş zamanlarında veya resim derslerinde bu tür çalışmaları stres atmalarına neden oluyor. Yılsonu da ortaya böyle muhteşem bir eserler ortaya çıkıyor. Öğrencilerin bu tür sosyal, kültürel etkinliklere yönlendirilmesi öğrencilerin gelişimi açısından önemlidir" dedi.

Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yavuz Yedilioğlu, öğrencilerin bir eğitim yılından beri çalışarak muhteşem bir resim sergisi ortaya çıkardıklarını söyledi. Yedilioğlu, "Bugün burada gördüğümüz resimler öğrencilerimizin bir yıllık emeğidir. Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi olarak önümüze koyduğumuz hedefleri bir bir yerine getiriyoruz. ÖSS sınavlarında okul olarak çok iyi bir derece almayı hedefliyoruz. Böyle güzel bir resim sergisini tertip eden öğrenci ve öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 17:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?