25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Lokman Happani'nin mutlu günü

Yerel Hududeli Gazetesi ile Star Gazetesi Kilis muhabiri Lokman Happani, Kilis'te bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Emiş Saldıran ile sade bir törenle evlendi.

Hududeli Gazetesi ile Star Gazetesi Kilis muhabiri Lokman Happani, Kilis'te Nihat Başoğlu İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği yapan Emiş Saldıran ile bir süre önce nişanlanarak evliliğe ilk adımı atmıştı.

Hatabay Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Adalet Komisyonu Başkanı Şerafettin Saka, İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşıkı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Kilis İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, bazı daire amir ve müdürleri, oda başkanları ve davetliler katıldı.

Mevlid-i Şerif eşliğinde gerçekleştirilen düğünde, Lokman Happani'nin nikah şahitliğini İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, Emiş Saldıran'ın nikah şahitliğini ise Kilis İl Müftü Yardımcısı Ali Okutan yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 11:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aysegul evran IP: 78.176.163.xxx Tarih : 12.11.2009 10:13:04

sLm ben gecen sene konustugunuz aysegul lokman happinı lutfen bana ulasın sızın numaranızı e-mail adresınız kaybettım bana ulasın onemlı sızınle konusmam gerekıyor beklıyorum