27
Mayıs
2024
Pazertesi
KİLİS

Mahalleliden kurbanlı karşılama

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara ile Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, mahalle toplantısı yapmak için geldikleri Ekrem Çetin Mahallesi'nde kurban kesilerek karşılandı.

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, halkın sorunlarını dinlemek ve mahalle sakinleri ile bir araya gelmeleri için düzenlenen toplantılar sürüyor. Ekrem Çetin Mahallesi'ni ziyaret eden Milletvekili Kara ile Başkan Bulut, Ekrem Çetin Mahallesi Muhtarı Rauf Polat tarafından karşılandı.

Mahalle sakinlerinin yakın ilgi gösterdiği Milletvekili Kara ile Başkan Bulut'a mahalle sakinleri kurban kesti. Başkan Bulut ile Milletvekili Kara'nın kurban kesilmemesi ricasına rağmen mahalle sakinleri kurban kesmesi dikkat çekti. Vatandaşlarla mahallelerindeki sorunlar ile Kilis'in ve ülkenin sorunları ile ilgili bilgi alan Milletvekili Kara, gerek Kilis'e gerekse Türkiye'de yapılan hizmetler konusunda bilgi verdi.

Başkan Bulut ise, Ekrem Çetin mahallesinin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını belirterek, "Göreve geldiğimde bu mahalle yeni kurulduğu için kanalizasyon, su yol problemi vardı. 5 yıllık görev süresinde kanalizasyonlarını yaptık. Sularını getirdik. yollarının büyük bölümünü kilit taşı döşedik. Az bir sokağın kilit taşı kaldı. Bunları da kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 13:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?