26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Makamlarını devrettiler

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİKVE ÇOCUK BAYRAMI

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile İl Emniyet Müdürü Kadir Esir, makamlarını öğrencilere kısa süreliğine devretti.

Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, koltuğunu Hasan Ünlükahraman İlköğretim Okulu öğrencisi Gülçin Berksözlü'ye devretti. Bersözlü, Park Bahçe, Temizlik İşleri, Fen İşleri Müdürlerine talimat vererek, park ve bahçelere oyun parkı konulması, bakım ve onarım yapılması, Kilis merkezde çöplerin toplanması ve bozulan yollara kilit taşı döşenmesi talimatı verdi. Başkan Bulut, daha sonra yerine oturan Gülçin Berksözlü'ye çeşitli hediyeler verdi.

İl Emniyet Müdürü Kadir Esir'de yerini Abdurahman İyigün İlköğretim Okulu öğrencisi Perihan Kübra Koktay'a devretti.

Perihan Kübra Koktay, Emniyet Teşkilatı hakkında bilgi aldıktan sonra motosikletler üzerinde uygulama yapılması, düğünlerde yüksek sesle davul çalanlar ile müzik yayını yapanların engellenmesini isterken, gürültü nedeniyle öğrencilerin çalışamadığını yaşlılar ve hastaların uyuyamadığını bu nedenle, gürültü yapanların men edilmesi talimatı verdi.

İl Emniyet Müdürü Kadir Esir'de yerini Abdurahman İyigün İlköğretim Okulu öğrencisi Perihan Kübra Koktay ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİKVE ÇOCUK BAYRAMI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİKVE ÇOCUK BAYRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 12:26:00
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 01:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?