25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Milli sporcuya destek

Bilek Güreşi'nde Türkiye şampiyonu olduktan sonra milli takım kampına çağrılan Mehmet Ali Erdoğan'a AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, sahip çıktı.

Sponsor bulamadığı için Norveç'in Başkenti Oslo'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılması tehlikeye düşen 55 kilo bilek şampiyonu Mehmet Ali Erdoğan'a AK Parti Kilis İl Başkanı sponsor olarak sahip çıktı. Geçen yıl Türkiye şampiyonu olmasına karşın Dünya Şampiyonasına maddi imkansızlık nedeniyle gidemediğini belirten Mehmet Ali Erdoğan, yıllardan beri Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak için mücadele etmesine karşın maddi imkansızlıklar nedeniyle yarışmalara katılamadığını belirtti.

Erdoğan, "Bu yılda Norveç'in Başkenti Oslo'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılamayacaktım, sağ olsun AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, bana sponsor olarak sahip çıktı. Madalya ile Türkiye'ye döneceğim. Söz verdim, sözümü tutacağım" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal da, böyle başarılı gençlere sahip çıkmayı sürdüreceklerini belirterek, "Türkiye şampiyonu olmuş bir evladımızın Kilis'ten çıkması bizleri gururlandırdı. Sponsor bulunamadığı için Norveç'in Başkenti Oslo'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na Mehmet Ali Erdoğan'ın katılamayacağını öğrendim. gerekli yardımı yaptım. Erdoğan bana söz verdi. Avrupa Şampiyonu olarak dönecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 18:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdulkadir örs IP: 85.96.191.xxx Tarih : 10.06.2008 11:53:22

mehmet ali kardeş seni gercekten cok iyi tanıyorum şuan arkadaşların olarak senle gurur duyuyoruz. ne mutlu ki sana türkiyenin ismini dünyaya duyuruyoruz senden yardımlarını esirgemeyen yurt sevenlerede tşk. başarılarının devamını bekliyoruz. kadir örs