18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Motosiklet sürücülerinin park çilesi

Kilis'te, motosiklet sürücülerinin park edecek alan bulamadıkları için çevreye gelişi güzel park etmesi ilginç görüntüler oluşmasına yol açtı.

Türkiye'de nüfus ortalamasına göre en çok motosikletin bulunduğu Kilis'te, Cumhuriyet Caddesi ile diğer ana caddelerde süreli parka izin verilmesi, süreyi geçirenlere trafik ekipleri tarafından ceza yazılması nedeniyle, vatandaşlar sokak aralarına, pasaj içlerine, resmi kurumların önüne motosikletlerini park ediyor.

Kilisliler, son günlerde sürekli park yasağına uymayanlara trafik ekipleri tarafından ceza yazıldığını belirterek, "Cumhuriyet alanında sadece bir yere park yapabiliyoruz. Diğer caddelerde park edince bir süre sonra ceza yazıyorlar. Pasajların içerisine motosikletlerimizi park edemiyoruz. İş yeri sahipleri ile tartışıyoruz. Nereye park edeceğimizi şaşırdık. Caddelere park ettiğimiz zaman trafik polisleri ceza yazıyor. Bizde sokaklara trafik ekiplerinin geçemediği yerlere motosikletleri park etmek zorunda kalıyoruz. Bize park edecek bir yer gösterilmesini istiyoruz" şeklinde konuştular.

Öte yandan yüze yakın motosiklet sürücüsünün Kilis Belediyesi'nin bulunduğu sokağa motosiklet park etmesi nedeniyle otomobillerin giriş ve çıkış yapması neredeyse imkansız hale geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 22:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buse karan IP: 88.224.2.xxx Tarih : 21.08.2008 12:46:25

belediyenin altındaki fatih kırtasiyenin bulunduğu pasajın önü daha da vahim adam artık o kadar duyarsız ki pasajın girişine paralel olarak motorunu park ediyor ve o pasaja girip çıkmak çile haline geliyor belediyenin artık buna çözüm bulması gerekir