26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Muhtarlar başkanlarını seçti

Türkiye Muhtarlar Derneği Kilis Şube Başkanlığı'na Ali İhsan Özaytaç seçildi.

Kilis Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurulda Türkiye Muhtarlar Derneği Kilis Şube Başkanlığı'na seçimlere tek liste halinde giren Ali İhsan Özaytaç getirildi.

Ali İhsan Özaytaç, kongrede yaptığı konuşmasında, Kilis'te görev yapan muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini savundu. Özaytaç, "Muhtarlar olarak bizlere büyük görev ve işler düşmektedir.

Sorumluluğumuzun bilinci içerisinde hareket etmek zorundayız. Muhtarlarımızın bir takım sorunları var. Bu sorunların çözümü için çalışacağız. Çalışmalarımızda istişare ederek, arkadaşlarımızın da fikrini alacağız. Beni bu göreve layık gördüğünüz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Özaytaç'ın Yönetim Kurulu ise Ömer Evecen, Ali Aslantaş, Mehmet Bağbekleyen, Celal Amoca, Mustafa Berkcan, Abdurrahman Taçoğlu, Haydar Pekmezoğlu, Halil Dere, Selim Seslioğlu, Mahmut Seven ve Garip Günay'dan oluştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2008 Cumartesi 15:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ramittin İYİGÜN IP: 88.253.19.xxx Tarih : 5.04.2008 15:06:39

Halkımıza en yakın Devlet Birimi olan Muhtarlık kurum liderliğine seçilmenizden dolayı tebrik eder, muvaffakiyetler temenni ederim.