25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Öğrencilerin kamp heyecanı

KİLİSLİ GENÇLER KAMPLARA GİDECEK

Gençlik Spor İl Müdürü Atilla Topalömer, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, gençlerin öğrenim ve çalışma alanlarının dışında kalan serbest zamanlarını değerlendirmek için kampa götürdüğünü söyledi.

Topalömer yaptığı açıklamada, gençlerin yurdun tarihi, kültürel ve milli değerlerini yakından tanıma fırsatı bulmaları ve bölgeler arası kültür alış verişi ile farklı kişilerle tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla 13 - 17 yaş grubu ücretsiz deniz kampı, 16 - 20 yaş grubu ücretsiz doğa kampları ile 18 - 24 yaş grubu doğa kampları başladığını belirterek, "Bu çerçevede ücretsiz deniz ve doğa kampları olarak İlimize İzmir / Çeşme, Çanakkale / İntepe, Aydın / Kuşadası, Mersin / Silifke ve Antalya / Duacı Deniz Kampı ile Trabzon / Sultanmurat, Bolu /Aladağ ve Antalya /Akseki kamplarından 70 kişilik kontenjan ayrıldı. Kamplara gidecek gençlerimizi Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın yayınlamış olduğu yönetmenliği doğrultusunda bünyemizde kurulan komisyon marifeti ile belirlendi. 15 Haziran 2010 tarih itibarıyla çocuklarımız kamplara gönderilmiştir. Aydın - Kuşadası 5. dönem kampına gidecek gençlerimizle yapılan toplantıda gençlerimizin gözlerindeki o heyecan okunuyordu.

Kampa giden gençlerimizden alınan duygu düşüncelerden birisi " Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel 7 günde edindiğim arkadaşlıklardan ve yaşadığım güzel günlerden dolayı kampın hiç bitmesini istemedim keşke hiç bitmeseydi" beyanı bulunmaktadır. Bu tür kültürel etkinlikler gençlerimizin sosyalleşmesinde ve gelişmesinde büyük katkı sağlamaktadır. Gençlik Merkezimizin faaliyetleri bununla da kalmayıp İstanbul kültürel gezi ve Çanakkale kültürel gezilerini de planlamaktadır. Bu kampları organize eden ve aksatmadan yürüten Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Kurt ve Gençlik Merkezi liderlerine teşekkür ediyorum" dedi.

KİLİSLİ GENÇLER KAMPLARA GİDECEK
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 12:09:03
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 20:59:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?