19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Ölüm uykuda yakaladı

KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ

Kilis'te sobadan çıkan karbonmonoksit gazından ilköğretim okulu öğrencisi iki kız kardeş yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Sultan Açıkel (13) ile kız kardeşi Dursun Açıkel (10), Mucahitler Mahallesi Şekeroğlu Sokak 2 sayılı ikametinde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Sultan Açıkel ile Dursun Açıkel adlı kız kardeşlerinin annesi Fatma Açıkel (55) küçük oğlu 4 yaşındaki Mehmet Şahin'nin rahatsızlanması üzerine dün gece Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Annesi ve kardeşi hastanede olması nedeniyle Sultan Açıkel ile Dursun Açıkel kardeşler sobaya kömür attıktan sonra uykuya daldı. Sabah okula gelmeyen iki kardeşin durumundan şüphelenen Cemil Çetin İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Haşim Durmuş ile sınıf öğretmenleri kız kardeşlerin kapısını çaldı. Kapının açılması üzerine hemen 155 polis imdat telefonunu arayarak bildirdi. İtfaiye ekipleri tarafından evin kapısının açılmasından sonra iki kız kardeşin cansız bedeni ile karşılaşıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerini kordon altına alarak kimseyi yaklaştırmadı. Bu esnada kız kardeşlerin yakınları ile polis arasında sert tartışmalar yaşandı. Sultan Açıkel ile Dursun Açıkel cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen kız kardeşin yakınlarının ağıtları yürek burktu.

İki kız kardeşin okuduğu Cemil Çetin İlköğretim Okulu'ndaki sınıf arkadaşları okul yönetimi tarafından evlerine gönderildi. Öğrencilerin ağlayarak evlerine gitmeleri yürekleri burktu. Sultan Açıkel'in 7 sınıf, Dursun Açıkel'ın ise 4 sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
KİLİS'TE SOBA ZEHİRLENMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 12:27:00
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 14:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adile IP: 78.166.143.xxx Tarih : 10.04.2010 00:50:10

o gün annesi fatma hanım oğlunu kilis devlet hastanesine acile  götürdü ve kızı sultan gece yarısı kalktı ve su almak için mutfağa gitti bayıldı o sırada dursun uyuyordu