26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Recep Tayyip Erdoğan meydanı bitiyor

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Kurdağa Caddesi üzerinde bulunan eski İtfaiye Binasının bulunduğu yere yapılan meydana Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verildiğini söyledi.

Başkan Bulut, hükümetin her alanda olduğu gibi belediyecilik alanında da devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Bulut, "Hükümetimiz ve Başbakanımız ilimizin ortak ihtiyacı olan Kilis Devlet Hastanesi,Toplu Konutlar, İçme Suyu Arıtma Tesisi, Doğalgaz dağıtım ihalesi, Düzenli Katı Atık Depolama Merkezi projesi, eski eserlerimizin restorasyonu, Kültür Sarayı inşaatı, refüj yapımı, sinyalizasyon sisteminin kurulması, itfaiye araç alımı, duble yollar, KÖYDES projeleri ile saymakla bitmeyecek hizmetleri yerel yönetim ile işbirliği ve uyum içerisinde yaptı. Kilis'in kronikleşmiş ve artık çözülemez denilen sorunlarını çözmüştür. Kısaca ülkemiz ve Kilis için çok şeyler yapmıştır. Belediye Meclisi olarak almış olduğumuz kararla Kurdağa Caddesi üzerinde bulunan eski itfaiye hizmet binasının kaldırılmasıyla oluşan 6 bin metrekarelik alanda yapmış olduğumuz meydana Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın adı verilmiştir. Kısa zaman içerisinde çevre düzenlemeleri ile birlikte tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan meydanının açılışını 30 Ağustos 2008’de yaparak Kilis'e modern bir meydan kazandıracağız" dedi.

Bulut, Kilis Belediyesi olarak Kilis'in esenliğe çıkarılması, insanlara hizmet etmek için göreve geldikleri günden itibaren büyük bir gayret içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Kilis'in modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemesini sağladık. Bilindiği gibi meydanlar şehirlere ayrı bir görünüm ve güzellik kazandırır. Kitleler meydanlarda toplanır, kutlamalar meydanlarda yapılır ve insanlar için bir nefes alma alanı olmasının yanı sıra Kilis'e ayrı bir güzellik daha kazandıracağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 11:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?