26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Satranç turnuvası sona erdi

Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonunda 25 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva sona erdi.

18-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Kategorisi İl Birinciliği Satranç Turnuvası'na 7 liseden 25 sporcu katıldı. 2 gün süren turnuva sonucunda bireysel ve okul takımları sıralamalarında dereceye giren takım ve sporculara ödülleri, turnuvada görevli hakemler, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu ve Gençlik Merkezi Müdür Vekili Mehmet Ali Eray tarafından verildi. Bireysel sıralamada şampiyonluğu Reşit Bükülmez, ikinciliği Yaşar Aktürk  Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nden M. Salih Özlük, üçüncülüğü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Ayşe Savaş aldı. Okul takım sıralamasında birinci Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, ikinci Mehmet Zelzele Fen Lisesi Puan ve üçüncü Yaşar Aktürk Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi oldu.

Üç kategoride gerçekleştirilen turnuva sonucunda Küçükler kategorisinde Mehmet Patoğlu, Yıldızlar kategorisinde Ömer Polat ve Gençler kategorisinde Reşit Bükülmez, Türkiye Okul Sporları Satranç Şampiyonası'nda Kilis'i temsil etme hakkı kazandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2012 Pazartesi 17:52:00
Güncelleme :20 Şubat 2012 Pazartesi 18:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?