24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Şehit ailelerinden Şahin'e destek

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hanifi Dağdeviren, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in esir alınan askerler ile ilgili söylediği sözlerini haklı bulduklarını belirterek, "Sonuna kadar Bakanımızın ve hükümetimizin bu hususta arkasındayız" dedi.

Dağdeviren, yaptığı açıklamada, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal'ı ziyaret etti. Dağdeviren, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in 8 askerin kaçırılması ile ilgili olarak yaptığı konuşmayı desteklediklerini belirtti. Dağdeviren, şunları söyledi:

"Teröristler tarafından kaçırılan 8 askerimizin 15 gün esir tutulmasının ardından bazı yandaş milletvekilleri tarafından Kuzey Irak'tan teslim alınarak ülkemize getirilişi nedeniyle açıklama yapan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in esir alınan askerler ile ilgili söylemiş olduğu sözlerin tamamı haklı olup, sonuna kadar Bakanımızın ve hükümetimizin bu hususta arkasındayız. Bakanımız bizlerin his ve düşüncelerini yansıttığını ve bizlerin fikirleri doğrultusunda konuştuğunu tam destekliyoruz. Tekrar vurgulamak istiyorum, hiç kimse kendine göre bu hassas konulardan pay çıkarmaya çalışmasın, hükümetimiz ile güvenlik güçlerimizin uyumlu bir şekilde çalıştığı ve en kısa zamanda da iyiye doğru sonuç çıkaracağına eminiz."

AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal ise Hükümet olarak terörün kökünü kazımakta kararlı olduğunu kaydederek, "Terörle mücadeleye hükümetimiz çok büyük destek vermektedir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımız anaların daha fazla ağlamaması için gece gündüz çalışıyor. Terör konusunda tüm dünyanın desteğini almış durumdayız. Gereken yapılacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 17:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?