25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Şehit evine ziyaretçi akını

ŞEHİT BAŞÇAVUŞUN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu civarında teröristlerle sağlanan sıcak temas sonucu şehit olan Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in Kilis'teki baba ocağı ziyaretçi akınına uğradı.

Dün gece Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu yakınlarında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Sarıyayla Jandarma Karakolu Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk ile 3 askerin şehit olduğu bilgisi Kilis'e ulaşmasından sonra Şehit Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in ailesinin yaşadığı Nedim Ökmen Mahallesi Çiçekli Sokak No: 18 sayılı ikameti ziyaretçi akınına uğradı.

Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kadan, Kilis İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş şehidin evine gelerek baş sağlığı diledi.

Şehit Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk'in babası İsmail Özüberk ile Annesi Sultan Özüberk ve kardeşlerinin ayakta durmakta zorluk çektikleri gözlendi.

Kilis Valisi Turhan Ayvaz yaptığı açıklamada, dün gece Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde teröristler ile 4 saat süren bir çatışma yaşandığını belirterek, "Bu çatışma hava muhalefetinin çok kötü olduğu bir zamana denk geldi. Bayağı zayiatlımız var. İlimizden de Hasan Özüberk şehit oldu. Tabi demokrasiye bir atılım yapıldığı zamanda bir noktadan bir düğmeden basılarak start veriliyor. Demokrasiye karşı yapılmış bir şey, başka bir şey değil, yoksa bunların dışarıdan idare edildiği çok açık, kendi başlarına

yaptıkları bir şey yok. Bunların gideceği yer yok olmaktır. Bunlarla bir yere varılamaz, olan şehitlerimize oluyor. Özgünüz, fakat ilerisi iyi olacaktır. Ülkemiz daha ferah olacak, daha huzurlu olacak. Şehidimizin ailesine baş sağlığı diliyorum, sabırlar diliyorum, şehidimize rahmet diliyorum. 1 Mayıs ile ilgili olan tüm programlar iptal edildi" dedi.

Şehidin evinin önü Türk Bayrakları ile donatıldı

ŞEHİT BAŞÇAVUŞUN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI
ŞEHİT BAŞÇAVUŞUN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI
ŞEHİT BAŞÇAVUŞUN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI
ŞEHİT BAŞÇAVUŞUN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 13:12:03
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 23:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?