19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

SGK personelinden kan bağışı

SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen kampanya öncesi SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, "Bugün tüm Türkiye'deki SGK çalışanları "Kan ver Hayat kurtar" kampanyasına destek veriyorlar. Biz de Müdürlüğümüzde çalışan memur arkadaşlarımızla kampanyaya katılıyoruz. Önceki yıl başlattığımız kan vermeyi geleneksel hale getirdik. Sağlık sorunları olanların dışında arkadaşlarımızın büyük bölümü kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Merkezi yetkilileri, personel ve ambulans göndererek kan almaya başladı. Bir gün hepimize kan lazım olabilir. Bu nedenle tüm vatandaşları kan vermeye çağırıyoruz" dedi.

Kilis Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ertuğrul Kekeç ise "Kan Ver, Hayat Kurtar" kampanyası çerçevesinde kan veren SGK İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiğini belirterek, "Kan bağışlarında yurt genelinde bir düşüş var. Bu nedenle toplumun bütün kesimlerinden katkı ve destek sağlamaya çalışıyoruz. Sivil toplum örgütleri, resmi kurumlar, esnaf ve odalarımız, güvenlik güçlerimiz her zaman bizim yanımızda olmuşlardır. Huzurlarınızda tüm Kilislilere sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kan verenler arasında bulunan İŞKUR İl Müdürü Ahmet Özçil ise herkese bir gün kan lazım olacağını belirterek, "kime ne zaman nerede kan gerekli olacağını bilemeyiz. Bu nedenle Kan ver hayat kurtar" kampanyasına kurum olarak bizde destek veriyoruz. Verdiğimiz kan belki bir hayat kurtaracaktır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı kan vermeye çağırıyorum" dedi.

Kan verme törenine SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Özçil, Kızılay Kilis Şube Başkanı Sabit Erentürk, Kızılay Kilis Şube Yönetim kurulu üyesi Eğur Tırnaksız, Kilis Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ertuğrul Kekeç ve SGK çalışanları katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 10:24:02
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 14:31:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?