26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

SODES spor sahaları yapacak

Kilis Belediyesi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES ), çerçevesine gençlerin ve çocukların spor yapabileceği sahaların yapılacağı belirtildi.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, gençlerin ve çocukların spor yapmalarını sağlamak için 2 adet tesis ile birlikte suni çim semt futbol sahası, 8 adet basketbol ve voleybol sahası yapılacağını belirtti.

Başkan Bulut, "İlimizde özellikle çocuk ve gençlerimizin spor yapabileceği alan miktarının kısıtlı olması nedeniyle genç nüfusun boş zamanlarını değerlendirebileceği ve spor yapabileceği spor alanlarına yoğun gereksinim olması ve gençlerimizi kahvehanelerden, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor yaparak hem zamanlarının değerlendirilmesi hem de sağlıklarının korunması amacıyla 2 adet suni çim futbol sahası ve tesisleri ile 8 adet voleybol ve basketbol sahasının tamamlanması ile birlikte ilimizde sporu yaygınlaştırıp çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasını istiyoruz. Gençlerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlayacağız. GAP illeri arasında karşılıklı futbol voleybol basketbol turnuvaları düzenleyerek, sosyal iletişimin güçlendirilmesini sağlayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 19:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?