26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

'TBMM Üstün Hizmet Ödülü' aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi "TBMM 'Üstün Hizmet Ödülü' alan Mehmet Orhan Sanlı'nın Kilis'e büyük hizmetler verdiğini söyledi.


Devecioğlu, "Kilis'ten, bu ödüle hayırsever hemşehrimiz Mehmet Orhan Sanlı layık görülmüştür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine, ulusal ve uluslararası düzeyde üstün hizmetlerde bulunanlar, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayanlar, halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunanlar, Üstün Hizmet Ödülü'ne aday gösterilenlere, bu ödül veriliyor. Sanlı'ya ödülü, TBMM Başkanı Köksal Toptan tarafından verildi. Sanlı'ya kentimize yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı devletim ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi.


Geçen hafta Perşembe günü düzenlenen törende, TBMM Başkanı Köksal Toptan, İşadamı Mehmet Orhan Sanlı, Kilis Vali Vekili Eren Arslan, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 16:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet SÖNERCAN IP: 193.140.136.xxx Tarih : 15.07.2008 16:16:02

Ben bir kilisli olarak diyorum ki Sayın vekili ve hayırsever işadamını kutluyorum. Onları örnek alacağımızı ve bu ülke insanına hizmet eri olacağımızı söz veriyoruz.