26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Trafik kazaları: 6 yaralı

Kilis'te, 4 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Polateli ilçesinden Kilis'e seyir halinde olan K.O. yönetimindeki 27 UA 618 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan T.O. yaralandı.

İkinci kazada ise H.C. yönetimindeki 27 UF 615 plakalı motosiklet Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir ederken, karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.S. çarptı. Kazada yaralanan H.S. Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Üçüncü kazada ise S.K. yönetimindeki 79 AB 761 plakalı motosiklet Doğan Güreş Paşa Bulvarı Öğretmen Okulu önünde seyir ederken, yola birden çıkan sürücüsü belirlenemeyen 79 AF 251 plakalı motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu motosiklet devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü S.K.
ile motosiklette yolcu olarak bulunan İ.C. yaralandı.

Son kazada ise H.B. yönetimindeki 33 AZ 537 plakalı otomobil Mercidabık Caddesi üzerinde seyir eder iken M.S. yönetimindeki 79 DD 998 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü M.S. ile motosiklette yolcu olarak bulunan D.S. yaralandı. 4 ayrı kazada yaralanan 6 kişi Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 18:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?