26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Üç ilçeye internet evi açıldı

Türk Telekom Kilis Başmüdürü Hüseyin Sedat Akdemir, Türk Telekom tarafından 3 ilçeye internet evi açıldığını söyledi.

Akdemir, yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un geçtiğimiz yıl ''Her İlçeye Bir İnternet Evi'' kampanyası kapsamında Kilis'in Polateli, Elbeyli ile Musabeyli ilçesine internet evleri açıldığını belirtti.

internetin sağlıklı bilgi amaçlı kullanıldığında en güzel nimetlerden biri olduğunu vurgulayan Akdemir, "Kilis'in 3 ilçesi var, bu ilçeler Polateli, Elbeyli ve Musabeyli ilçesine 60 adet bilgisayar hediye ettik. Her ilçeye 20 tane bilgisayar verdik. İlçelerimizde herkesin ve özellikle öğrencilerin internetten faydalanmalarını sağladık. Bilinçli olarak kullanılması durumunda internet büyük bir nimettir. İlçelerde açılan internet evlerine 20'şer adet internet bağlantılı bilgisayar verdik. İnternet evlerinin kesinlikle kafe olmayacak. Kurum olarak öğrencilerimize, ev hanımlarına, maddi imkanı olmayan insanlara faydalı olsun diye ücretsiz olarak internetten yararlanılması amacıyla internet evleri açtık" dedi.
İnternetin bilgiye erişmek için sihirli bir değnek olduğunu belirten Akdemir, "Bu sihirli değneği bilgi edinmek için en iyi şekilde kullanmak gerekmektedir. Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız, interneti bilgi edinmek için kullanmaları gerekmektedir. Boş işler için kullanmalarını istiyoruz. Türk Telekom tarafından kurulan internet evleri sayesinde bir çok vatandaşımız interneti kullanma olanağı ve internetle tanışma olanağı buldu. İlçe Kaymakamlarımıza teşekkür ediyorum. İnternet evinin açılışında büyük emekleri geçmiştir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 13:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?