18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Uluç isminin verildiği okulun açılışında

Gazeteci Hıncal Uluç, memleketi Kilis'te adının verildiği okulun açılışına katıldı.

Açılış töreninde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşıkı'nın Kilis Belediyespor'a destek istemesi üzerine gazeteci Hıncal Uluç, bir şehrin takımının başarılı olması için o şehirde yaşayanların destek vermesi gerektiğini belirtti.

Hıncal Uluç, "Kilis Belediyespor'da oynayan bir Kilisli futbolcu var. Diğerleri il dışından gelmişler. İlk önce altyapıya önem vereceksiniz. Kulübe belediye ve valilik kadar Kilisli de destek verecek. Sonra bizden yardım isteyecek. Ben bir Kilisli olarak, kentim ile ilgili bir yazı yazınca ABD'den, Kanada'dan, hatta Japonya'dan mail alıyorum. Eğer siz Kilis halkı olarak takıma maddi manevi destek verirseniz, oynayan futbolcular da Kilisli olursa, ben de Kilis Belediyespor için yazı yazar destek isterim. Maddi katkı için Kilisliler'e çağrıda bulunurum" dedi.

Çocukluk zamanında Kilis'te 2 amatör takım bulunduğunu kaydeden Hıncal Uluç, "Ben maçları seyrederdim. Futbolculara limon ve portakal götürürdük. Benim babam, dayılarım hatta dedem Kilis'in sporuna büyük katkı verdiler. En az katkıyı veren ben olmuşumdur. Tekrar ediyorum. Kilisliler, kendi futbolcularını oynatırsa, takımlarına sahip çıkarsa, ben de Kilis Belediyespor'a elimden gelen desteği vermeye söz veriyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 13:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?