19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

UMEN projesi hayata geçiyor

UMEN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler, yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanlarına Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi (UMEN) hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kilis İl Müdürü Ahmet Özçil, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Genel Sekreteri Murat Sakar, Kilis Endüstri Meslek Lisesi Murat Küçükoğlu, tarafından KESOB toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İşsizlere ekmek kapısı açacak yeni bir proje daha start alırken, UMEN projesi kapsamında vasfım yok diyen işçiler maaşlı kurslara tabii tutularak işsizliğin önüne geçilecek.

Beceri kazandırma ve iş edindirme seferberliği kapsamında, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü TOBB ve TOBB - ETÜ işbirliği ile yapılan UMEN projesi Kilis'te işsizliğin azaltılması için çalışılacağı bildirildi. İŞKUR Kilis İl Müdürü Ahmet Özçil, KİTSO Genel Sekreteri Murat Sakar, Kilis Endüstri Meslek Lisesi Murat Küçükoğlu tarafından UMEN projesinin detayları ile ilgili oda başkanlarını geni bir bilgi verdi.

UMEN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2011 Perşembe 12:07:00
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 23:09:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?