26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Üniversitede etkinlik günleri

ÜNİVERSİTEDE ETKİNLİK GÜNLERİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Birinci etkinlikte, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda "İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanı" Dr. Cemil Özden tarafından bir konferans verildi. Konferansa üniversite yöneticileri ve öğrencilerin yanı sıra Kilis Anadolu Lisesi öğrencileri de konuk olarak katıldılar. Üniversitede okurken kariyer, iş arama teknikleri, etkili özgeçmiş hazırlama ve etkili görüşme teknikleri konularında katılımcılara bilgiler veren Özden, konuşmasını sunumlar ve slaytlarla destekleyerek katılımcıları insan kaynakları

konusunda aydınlattı.

İkinci etkinlikte, İnternet Haftası sebebiyle 7 Aralık Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın organizasyonunda bir konferans düzenlendi. TÜBİTAK-Pardus Grubundan Gizem Belen ve Ali Işıngör tarafından, ilk Türk işletim sistemi olarak lanse edilen PARDUS ile ilgili bilgiler verildi ve tanıtıcı slaytlar gösterildi.

Son etkinlikte ise "Dünden Bugüne Türk Hava Kurumu" başlıklı seminer oldu. Daha sonra kampus alanındaki arazide Türk Hava Kurumu motorsuz hafif hava araçları pilotları tarafından, radyo kontrollü model uçak gösterisi yapıldı.

ÜNİVERSİTEDE ETKİNLİK GÜNLERİ
ÜNİVERSİTEDE ETKİNLİK GÜNLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 11:58:05
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 13:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?