26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Üniversiteye destek sözü

7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ'Nİ ZİYARETLER SÜRÜYOR

Kilis Valisi Turhan Ayvaz ve Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'i makamında ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, Vali Ayvaz ile Belediye Başkanı Bulut'a kuruluşundan bu güne üniversitenin gelişimi, ilerleyişi, yapmış olduğu sosyal-kültürel-sportif etkinlikleri, kampus alanında yapımı devam eden binaları, idari birimlerin çalışmaları, Mehmet Sanlı Kütüphanesi'ndeki süreli-periyodik yayınların, kitapların rakamsal olarak artış oranları, kampus içerisindeki çevre düzenlemeleri, Karataş Kampusu'ndaki düzenlemeler ve çalışmalar ile üniversitede bundan sonra açılacak olan bölüm ve programlar hakkında bilgiler verdi.

Vali Ayvaz ile Belediye Başkanı Bulut, 7 Aralık Üniversitesi'nin büyümesi ve gelişmesi için Kilis bürokrasisi olarak ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlamaya bundan sonra da devam edeceklerini vurgulayarak; üniversitenin, Kilis'in sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına, gelişimine, kalkınmasına katkısının çok önemli bir konu olduğunu ve bu bilincin de Kilis halkında ve esnafında artık yerleşmeye ve kökleşmeye başladığını ifade ettiler.

7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ'Nİ ZİYARETLER SÜRÜYOR
7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ'Nİ ZİYARETLER SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 11:06:01
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 16:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?