26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Ünlü spor adamları söyleşiye katıldı

ÜNLÜ SPOR ADAMLARI KİLİS'TE SÖYLEŞİYE KATILDI

Kilis'te, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında uygulanan "Fair Play Felsefesi" projesinin kapsamında ünlü spor adamları 7 Aralık Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı.

SODES kapsamında uygulanan "Fair Play Felsefesi" proje koordinatörü Teyfuk Ercan'nın girişimleri ile Milli Takım Antrenörü Bülent Ünder, teknik direktör Bülent Korkmaz, eski futbolcu ve futbol yorumcusu Semih Yuvakuran, Fenerbahçe eski kalecisi ve Kanal A yorumcusu İlhami Şarkan, Kanal A spor yorumcusu Ümit Aktan, Fanatik Spor Yazarı Hakan Can, 7 Aralık Üniversitesi'nde "Fair Play Felsefesi" üzerine söyleyişe katıldı.

İlk önce 7 Aralık Üniversitesi rektörünü ziyaret eden ünlü spor adamları, daha sonra 9-13 yaşları arasındaki çocukların halı maçını seyretti. 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri başta Bülent Korkmaz olmak üzere spor adamlarına yoğun ilgi gösterdi.

7 Aralık Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'na gelen ünlü spor adamlarına öğrenciler yoğun ilgi gösterirken en çok alkışı Galatasaray'ın ve milli takımın eski futbolcusu teknik direktör Bülent Korkmaz aldı. "Fair Play Felsefesi" panelini Kanal A spor yorumcusu Ümit Aktan yönetirken, Aktan, öğrencilere, "Bize yumurta atmayacaksınız değimli çocuklar, bizde de var" esprisi gülüşmelere neden oldu.

Bir öğrencinin 'Galatasaray'da teknik direktörlük yapmayı düşünüyor musunuz ?" sorusu üzerine Bülent Korkmaz, "Tabi ki teknik direktörlük yapmak istiyorum. Ama şu anda yapmıyorum, ileride düşüncem yapmaktır. Hayalimde teknik direktörlük yapmak var. Çünkü ben teknik direktörlük yapmayı çok seviyorum, o baskıyı, stresi heyecanı yaşamak ayrı bir olgu, zaten ben Galatasaray'ın içinde olan biriyim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 18:27:02
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 16:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?