18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

VALi BASAKER MERKEZE ALINDI

Valiler Kararnamesi ile 10 ay önce Kilis’e atanan Tevfik Başakar, Aslan Kütük’ün Danıştay kararıyla geri dönmesi sebebiyle merkez valiliğine atandı.

Başakar, 9 Aralık Salı günü Kilis’ten ayrılırken tekrar eski görevine dönecek olan Aslan Kütük, 10 Aralık Çarşamba günü görevine başlayacak. Merkeze alınan Vali Tevfik Başakar, yayınladığı yazılı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"10 Şubat 2003 tarihinden itibaren Kilis Valiliği’ni deruhte etmekte iken, Kilis eski Valisi Sayın Aslan Kütük’ün göreve dönmesini gerektiren Danıştay yürütmeyi durdurma kararı uygulanmaktadır. Kilis’imizde devletimizin ciddiyet yanında sıcaklığı ve güler yüzüyle vatandaşlarımızla, halkımızın temsilcisi olan belediyeler, il genel meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarlarımız, ihtiyar kurulu ve sivil toplum kuruluşlarımızla gönülden beraberlikle hizmetlerin süratle yapılması, eksiklerinin giderilmesi, yatırımların hızlandırılması ve bir gün herkese gerekli olabilecek kanun gücünün bilinmesine çalışan bütün kamu görevlilerine, vatandaşlık bilinciyle hizmetlerde yardımcı ve destek olan, sevgili Kilisliler’e içten teşekkürlerimle yaşamlarında herkese karşı iyilik, sevgi, hoşgörü ve dostluk duygularımla sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde olmalarını ve işlerinde başarılar diliyorum. Sayın meslektaşıma başarılar diliyorum."

Öte yandan Kilis Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, merkeze alınan Kilis Valisi Tevfik Başakar’ın 9 Aralık Salı günü 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan uğurlanacağı açıklandı. Kilis Valiliği’ne atanan Aslan Kütük İHA’ya yaptığı açıklamada, 10 Aralık Çarşamba günü Kilis’e gelerek görevine başlayacağını belirtti.

IHA-Kilis
Yayın Tarihi : 28 Mart 2004 Pazar 05:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?