24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Vali'den gururumuz Hülya Koç'a ödül

Bulgaristan'ın Veliko Tunuvo kentinde yapılan 29. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 4. olan kız yetiştirme yurdu öğrencilerinden Hülya Koç'a Kilis Valisi Nevzat Turhan tarafından ödül verildi.


Vali Nevzat Turhan, 29. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, "29. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na Hülya Koç ile birlikte Kilis'ten 3 yarışmacı katılmıştır. Sporcularımız, uluslararası bir yarışmaya ilk olarak gerçekleştirilen bu katılımda, çok güzel bir derece kazanmıştır. Bilek Güreşi Federasyonu'nun bu organizasyona maddi bir katkısı olmamış, sporcularımız valiliğimiz tarafından yarışmalara katılmıştır. Diğer sporcularımız ise sponsorlar kanalıyla bu yarışmaya katılmışlardır. Amatör sporcuların başarılı olma konusunda daha azimli olduklarından dolayı başarının yakalanması biraz kolaylaşmaktadır. Yine amatör hocalarımız yakalanan başarının sürdürülmesi için çalışmalıdırlar. Bu yıl Amatör Kulüp Federasyonu'nu da kurmuş bulunmaktayız. Gelecek yıl daha iyi şartlarda yetiştirilerek daha iyi neticelerin alınması için

her türlü desteği sağlayacağız. Hülya Koç'u tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Kaçarlar ise, Kilis Valisi Nevzat Turhan'ın bulunduğu fedakarlıktan dolayı kendilerine şahsı ve kurumu adına teşekkür ettiklerini söyledi.


Vali Nevzat Turhan, dünya şampiyonasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 17:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?