25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Validen KESOB'a ziyaret

VALİ AYVAZ, KESOB'U ZİYARET ETTİ

Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Vali Ayvaz, KESOB Başkanlığı'na kısa süre önce seçilen Şevket Memiler ile yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

KESOB Başkanı Şevket Memiler, Kilis'in en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını belirterek, "Kilis'te esnafımıza yakışır bir hizmet binası yapmak istiyoruz. Bu konuda Belediye başkanımız bize arsa sözü verdi. Sayın valimizden de destek istiyoruz. Yapacağımız hizmet binası 5 bin 800 esnafımız içindir. Kilis için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

Vali Turhan Ayvaz ise oda başkanlarına kapısının her zaman açık olduğunu belirterek, "Randevu almanıza gerek yok. Valilikte olduğum zaman gelebilirsiniz. KESOB hizmet binası için gerekli olan arsa için Valilik olarak bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Kilis hızla değişen bir kent, KESOB gibi kuruluşlar ile her zaman diyalog içerisinde olacağız. Sizi ve yönetim kurulunuza yeni görevinizde başarıyor diyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 09:55:01
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 16:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?