26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Validen yetiştirme yurdunu ziyaret

Kilis Valisi Turhan Ayvaz ile eşi, Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

Vali Ayvaz ile eşi Fatma Ayvaz, Kilis Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Yurda gelişlerinde yurtta barınan kızlar tarafından çiçek ile karşılanan Ayvaz çifti, daha sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Kaçarlar, Kız Yetiştirme Yurdu Müdiresi Semiha Çelebi ile Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Canan Necioğlu ile dernek üyesi kadınlarla birlikte Kız Yetiştirme Yurdu binasını gezdi. Yetkililerden bilgi alan Ayvaz çifti, Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan kızlar ile bir araya geldi.

Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Canan Necioğlu, yaptığı kısa konuşmada, Gönüllü Anneler Derneği olarak, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kızların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Vali Turhan Ayvaz ise, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kızları ziyaret etmekten memnun olduklarını belirterek, "Eşim ile birlikte kızlarımız ile bir araya gelmek istedik. Her zaman yanınızdayız. Eşim benden önce davranarak, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan kızlarımıza İstanbul'daki arkadaşları aracılığı ile giyim eşyası getiriyor. Bende giyim eşyaları dışında ne lazım ise yapmaya hazırım. Böyle bir nezih ortamda sizler ve Gönüllü Anneler Derneği Başkanı ve üyeleri ile birlikte olmaktan memnunuz. Bizim amacımız sizlerin yanında olarak, aile ortamını sağlamaktır. Yapacağınız her türlü sosyal aktivelerinizde eşim ve ben yanınızda olacağız. Bugün sizlerle bir araya geliyoruz. İlerleyen günlerde ziyaretlerimiz olacak. Bir sorununuz olduğu zaman hemen bize bildiriyorsunuz. Gerekeni yapacağız. Şunu bilin, sizi kendi evlatlarımızdan ayrı görmüyoruz" dedi.
Daha sonra günün anısına getirilen pastayı Vali Ayvaz'ın eşi Fatma Ayvaz, Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan bir öğrenci ile birlikte kesti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 20:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?