25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Yangın var anonsu paniğe yol açtı

Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde alev alan motosikletten yükselen dumanı gören hastane polisinin 'hastanede yangın çıktı' anonsu paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde meydana gelen olayda, hastanede görevli olarak çalışan S.Y.'ye ait 79 AK 897 plakalı motosiklet, bilinmeyen bir nedenle benzin akıttıktan bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı. Yangından dolayı oluşan duman vatandaşlar arasında paniğe neden olurken, bunun üzerine hastane polisi telsizden "hastanede yangın var itfaiye gönderin" anonsu yaptı. Anons üzerine, Kilis Devlet Hastanesi'ne çok sayıda polis, itfaiye ve TEDAŞ ekibi gönderildi.

İhbarın ardından polis ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelirken, hastane polisinin yangının hastane bahçesindeki motosikletin alev alması sonucu çıktığını haber merkezine bildirmesi üzerine herkes rahat bir nefes aldı.

Kısmen yanan motosikletin ise hastanede görevli özel güvenlik şirketi elamanları tarafından söndürüldüğü öğrenildi. Yanan motosiklet meraklı vatandaşlar tarafından incelenirken, olayla ilgili soruşturma açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 14:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?