27
Mayıs
2024
Pazertesi
KİLİS

Yavuzlu Belediye Başkanı iddialı

Kilis'in Yavuzlu Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Sakar, beldelerinin hak ettiği hizmeti alacağını söyledi.

Başkan Sakar, Yavuzlu Beldesi'ne hizmet etmek için çalıştığını belirterek, "Halkımıza en iyi hizmeti nasıl yaparız, bunun derdindeyiz. Barış ve huzurlu bir beldede hizmet gelmemesi mümkün değil, belediye olarak herkesi eşit mesafedeyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız süre içerisinde bütün engelleri aşacağımıza inanıyorum. Yavuzlu Beldesi hizmeti susamış bir beldedir. Yavuzlu'nun daha iyi noktalara gelmesi ve yaşanabilir bir belde olması için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.

İller Bankası'ndan gelen para belli, bu gelen para ile ancak maaş ödemeleri ve ihtiyaçların bir kısmına gidiyor. Bizim diğer beldeler gibi öz kaynaklarımız yok. Bu nedenle 11 adet SODES projesi hazırladık. Bu projelerin uygulanması için onayını bekliyoruz. Eğer onay çıktığı zaman gerçekten kısa süre içerisinde beldemize güzel hizmetler gelecektir. Beldemizde bir fırın ile bir kasap açılmasına yardımcı olduk. Belediye olarak bu iki işyerinin açılması için herhangi bir ücret almadık. Bugün isteyen herkes rahatlıkla ekmeğini alabiliyor. Etini alabiliyor. Gelen misafirini ağırlayabiliyor. Belirli bir plan çerçevesinde belde halkı ile kucaklaşarak, hizmeti halkımızın ayağına götüreceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 15:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül IP: 88.228.183.xxx Tarih : 1.08.2009 17:05:00

başkanımızdan gerçekten çok memnunuz,verdiği hizmetler vereceklerin teminatıdır bence.devamının geleceğinden hiç şüphemiz yok.iyi çalışmalar