18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Yeni parklar hizmete açıldı

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kentte yeşil alanların arttırılmasına yönelik çalışmalar sürdüğünü yeni yapılan parkların halkın hizmetine açıldığını söyledi.


Başkan Bulut, yeşil alan açısından eski dönemlere göre büyük başarılar elde edildiğini vurgulayarak, "Kazım Karabekir Mahallesinde 5 ayrı cadde ve sokakta dinlenme ve çocuk oyun parkları yaptık. Yeni yapılan parklarda, çocuk oyun sahalarına oyuncak grupları, söğüt, meşe, çam ve akasyaların gölgelediği yerlere dinlenme bankları, bordür ve kilit taşı döşemesi yapılarak estetik açıdan ayrı bir güzellik katıldı"dedi.


Kazım Karabekir mahallesinde başlatılan yeni park çalışmaları neticesinde imar planında yeşil alan olarak belirlenen arsalar üzerine park yapıldığını vurgulayan Başkan Bulut, "Dumlupınar caddesi, Özgürlük caddesi, Zümrüt sokağı ve Selim Gündoğdu sokağında ailelerin dinlenme ve çocuklarının oyun oynamalarını sağlamak için yeni parklar yapılmıştır. Ağaçların gölgelediği yemyeşil bir ortamda gönüllerince dinlenmek isteyen ailelerin ve oyuncak gruplarında diledikleri gibi oyunlarını oynayacak çocuklarımızın rahatlığını ve güvenliğini sağlayarak bu parklar inşa edilmiştir” diye konuştu.


Başkan Bulut, vatandaşlara da çağrıda bulunarak yapılan parklara sahip çıkılmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 12:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?