18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Yerel Yönetimler kongreye hazırlanıyor

YEREL YÖNETİMLER KONGREYE HAZIRLANIYOR

Kilis Yerel Yönetimler Derneği Başkanı Fatih Mercimek, derneklerinin 2'inci olağan kongresinin 17 Mayıs tarihinde yapılacağını söyledi.

Yerel Yönetimler Derneği Başkanı Fatih Mercimek, dernekte yönetim kurulu üyeleri ile Süleyman Maaşoğlu ve Ünal Polat ile birlikte yaptığı açıklamada, "17 Mayıs 2010 tarihinde üyelerimizin katılımı ile yapılacaktır. Derneğimiz henüz kurulalı İki yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen Kilis için iyi atılımlar yapmaktadır. Dernek olarak amacımız Kilis'in kalkınmasına ve büyümesine yardımcı olmaktır. Bunun için elimizden gelen gayreti ve çapayı göstermektedir. "

Yönetim kurulu üyesi Süleyman Maaşoğlu, "Kilis sevdalıları olarak bir tek amaçlarının olduğunu oda Kilis ve Kilis halkına hizmet etmektir" dedi.

Ünal Polat ise "Yerel yönetimler derneği kurulduğundan bugüne muhtarların bir çatı altında toplanmasına ve sorunları burada dile getirerek gerekli çözüm yolları aradıklarını ve halka daha iyi hizmet etmek için fikir alış verişinde bulunduk" dedi.

YEREL YÖNETİMLER KONGREYE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 16:58:02
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 00:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şevket Bozkır IP: 78.168.66.xxx Tarih : 16.04.2010 11:00:20

bu dediğiniz fikir alış verişini en son ne zaman yaptınız bir yılı aşkın süredir mahalle muhtarıyım böyle bir derneğin varlığını henüz öğreniyorum lütfen düşüncelerimizi harekete geçirelim selamlar