24
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET
Belediye Sayfaları

Mardin'in AK Partili milletvekilleri Derik'te

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'in Derik İlçesi'ne gelen AK Parti Mardin Milletvekilleri Selahattin Dağ, Nihat Eri, Beşir Hamidi, Mardin AK Parti İl Başkanı Şeyhmus Dinçer ve Derik AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karahan, ilçe merkezindeki mahalle ve ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

 
Aydın Ayaydın Öğretmenevi'nde muhtarlarla bir araya gelen milletvekilleri ve başkanlar, vatandaşların da katıldığı toplantıda ilçe sorunlarına eğildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği toplantıda, özellikle ilçe devlet hastanesinin faaliyete geçmemesi, vatandaşlarca tepkiyle dile getirildi.


"Köylerimizde içme suyu ve elektrik sıkıntısı, yolların bozuk olması bizi perişan etti" diyen vatandaşlara, Mardin milletvekilleri bu sorunların en kısa zamanda çözüleceği sözünü verdi.

 
Bu sorunlar için ilçeye geldiklerini vurgulayan milletvekilleri, devlet hastanesinin açılışını da en geç Ekim ayında yapacaklarını söyledi.


Toplantıdan sonra Kaymakam Cemil Kılınç'ı ve Belediye Başkanı Ramazan Kapar'ı ziyaret eden milletvekilleri, ilçe sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. İlçenin, başta devlet hastanesi olmak üzere, kanalizasyon, yol ve su sorunlarının bulunduğunu söyleyen Başkan Kapar, "Yeterince paramız olmadığı için ihtiyaçlarımızın hepsini karşılayamadık. Bu nedenle, vekillerimizden destek olmalarını istiyoruz" dedi.


Mardin milletvekilleri, Başbakan'ın talimatıyla, AK Parti milletvekilleri olarak halkın sorunlarıyla ilgilenmek üzere tatillerini kendi memleketlerinde geçirdiklerini açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 16:29:00
Güncelleme :26 Ağustos 2005 Cuma 15:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat KARAHAN IP: 81.213.237.xxx Tarih : 14.09.2005 09:33:44
öncelikle millet vekilerimizin derik'de yaptıgı toplantıda vatandaşlarımızla olarak tek tek ilgilendiği için teşekürlerimi sunuyorum.Aslında derik'e baktığımızda hiç bir hizmet yapılamamıştır eski dönemden kalan sorunlar eskiden yapılmamıştır ama ben buna inanıyorum ki bu işi bu iktidar partisi 2 yıl içerisinde yapapacağı kainiyetindeyim ve yapacak güçtedirde bunun için bizler vatandaşlar olarak sabırlı olmalıyız ve herseyin yapılması inancındayız. Yani bu ilçenin sorunları gerçektende fazla onun için yardımlar bekliyecez ve bu sayfayı hazırlayan kişilerede teşekürlerimi sunuyorum bu iş olacak buna inanıyom er yada geç çünkü hepimiz bu memleketin insanlarıyız...