23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Kız Meslek Lisesi Yeni Yılı kutladı

Midyat Kız Meslek Lisesinde eğitim gören öğrenciler için okul idaresi yılbaşı kutlaması hazırladı.

Öğrenciler hazırlamış oluşturdukları gruplarla geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattılar. Kız Meslek Lisesi salonunda yapılan kutlamaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzi Arslan, Şube Müdürü Şirin Avcı, Acırlı Belediye Başkanı Adnan Cengiz, Mider Derneği Başkanı Ünal Günel, İş Adamı Muhittin Ocak, veliler, Okul Müdiresi Hicran Sayıklan öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Akşam yemeğinin yenilmesiyle başlanan kutlama gecesinde öğrenciler hazırlamış oldukları dans grupları, tiyatro oyunları, şarkı yarışmasıyla gece renk katılar. Davetliler ve öğrencilerin doyasıya eğelendiği gecede unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Yeni yıl pastasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzi Arslan kestikten sonra bir dilimini okul Müdiresi Hicran Sayılkan’a ikram etti.

Daha sonra öğrenciler almış oldukları yeni yıl hediyelerini çektikleri kurayla öğretmen ve öğrenci arkadaşlarına verdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzi Arslan yaptığı açıklamada, “okul idaresini böyle bir gece hazırladığı için kutluyorum. Her biri farklı illerden gelen kız çocuklarımız burada eğitim görüyorlar. Onlara böyle bir gecenin tertip edilmesini çok güzel ve anlamlı buluyorum. Öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla çok güzel bir gece hazırlamışlardı hepsini kutluyorum hem bizi hem de arkadaşlarını doyasıya eğlendirdiler. Bu tür gecelerin devamını diliyoruz. Çünkü bu tür geceler öğrencilerin motivasyonunu yükseltiyor” dedi.

Okul Müdiresi Hicran Sayıklan ise, “kız öğrencilerimiz kendi aralarında gruplar oluşturarak böyle bir gecenin oluşmasında büyük emek harcadılar. Bütün öğrencilerimi kutluyorum. Hepsi birer yıldız ve bu gece ışık saçtılar etraflarına. Yeni yıla yeniliklerle girmek ve ikinci döneme daha dinç ve mutlu bir şekilde başlamak için dönem sonu şenliğinin öğrenciye büyük bir motivasyon kazandırdığı düşüncesindeyiz” dedi.

Mehmet Halis İş/ KentHaber/ Midyat
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 10:01:38
Güncelleme :31 Aralık 2005 Cumartesi 12:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?