20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Midyat PTT’sinde Otomasyon Devri

    Her geçen gün kendisini yenileyen PTT Genel Müdürlüğü geliştirdiği “Otomasyon” sistemi sayesinde vatandaşlara değişik alanlarda hizmet  vermeye başladı.
    Midyat PTT merkezinin “Otomasyon” sistemine geçmesiyle, bundan sonra vatandaşlar Elektrik Faturaları ile Tüm Cep Telefonu Faturalarını PTT Merkezinde yatırabilecekler.
    Aynı zamanda Garanti Bankası, Alternatif Bank, Finans Bank, Deniz Bank, Citi Bank,Asya Finans, Anadolu Finans Bank, Yapı Kredi Bankası ve Kuveyt Turk Finans Kurumu Bankalarıyla ilgili tüm resmi işlemler de Midyat PTT Merkezinde  görülebilecek.
    Midyat PTT Merkezinin Otomasyon sistemine geçişiyle beraber  Midyatlı vatandaşlar PTT Merkezinde verilen bu hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getirirken, PTT Merkezinin artık bankalarla rekabet edebilecek seviyeye geldiğini, Döviz kabul ve ödeme işlemlerinin de PTT Merkezlerinde gerçekleşmesinin kendilerini sevindirdiğini, özellikle havale işlemlerinin çok kolaylaştığını dile getirdiler.
    Öte yandan Otomasyon sitemine geçiş yapan Midyat PTT Merkezinde ‘Otomasyonlu Posta Çeki’ işlemlerinin de biran önce hizmete girmesi gerektiğini dile getirdiler.
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 19:21:36
Güncelleme :13 Ağustos 2004 Cuma 19:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?